ΠΑΡΑΓΩΓΗ

Το παστέλι "Μανωλάκος" χαρακηρίζεται από την μοναδικότητα παρασκευής του. Πρόκειται για ένα εξαιρετικό γλυκό «σνακ» από φυσικά προϊόντα, δηλαδή ψημμένους σπόρους σησαιού και αγνό μέλι. Υπάρχουν όμως και είδη παστελιού τα οποία περιέχουν και ξηρούς καρπούς.

Το παστέλι παράγεται από το εργαστήριό μας, σύμφωνα με αρχαία παραδοσιακή συνταγή. Οι ρίζες του παστελιού ξεκινούν από την Ιλιάδα του Ομήρου. Είναι μια παράδοση που έχει το χρώμα και το άρωμα μιας αρχαίας εποχής, η οποία παρά τις όποιες δυσκολίες της άφησε και συνεχίζει να αφήνει στις καρδίες μας μια κλυκεία νοσταλγία. Ο λόγος είναι γιατί οτιδήποτε συνδέεται με την παράδοση, για να συνελίξει να υπάρχει, πρέπει να έχει αξίες και αρχές.

Απο το 1902, το εργαστήριο "Μανωλάκος", πίστο στον παραδοσιακό τρόπο εργασίας, παράγει προσεγμένα προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας, Μανιάτικου παστελιόυ και είδη Ζαχαροπλαστικής. Η οικογένεια Μανωλάκου, αγαπάει και διαιτηρεί αυτή την παράδοση. Το παστέλι είναι τυπικό γλυκό της Μάνης, περιέχει σουσάμε, μέλι, αμύγδαλα.
Το παστέλι "Μανωλάκο" συνδυάζοντας τα αγνά συστατικά αλλά και την αρχαία διατροφική παράδοση, παρουσιάζει ένα σύγχρονο και δυναμικά γευστικό προϊον. Αυτό είναι ένα υγιεινό, θρεπτικό και απόλυτα φυσικό σνάκ. Αποτελεί το τέλειο συμπλήρωμα της καθημερινής διατροφής για όλους, μικρούς και μεγάλους.

 

designed and created by WebSiteOffice© 2004